• kenburns1

App en Web met een duidelijk doel

Onze drijfveer is het bouwen van mobiele diensten die echt gebruikt worden. Waar geld mee wordt verdiend, tijd bespaard of patiënten geholpen worden. Ieder heeft zijn eigen doel en dat is ons vertrekpunt.

100% bereik

We ontwerpen en ontwikkelen 'mobile-first' toepassingen. Voor de technische realisatie daarvan bouwen we voor alle platformen zoals iOS, Android en web. Daarmee bieden we een technische totaaloplossing en een volledig bereik van de doelgroep.

Ruime ervaring in diverse sectoren

Ons bureau bestaat 6 jaar en we hebben onze sporen verdiend in de sectoren Health, Retail, Utilities, Agriculture en Logistics. Allemaal sectoren die sterk in beweging zijn en vragen om een oplossing die constructief bijdraagt aan het resultaat.

Sneller en goedkoper ontwikkelen met WOOFR

Naast volledig custom made toepassingen hebben we voor applicaties met de eisen 'snel + betrouwbaar + betaalbaar' WOOFR ontwikkeld. Een systeem waarmee via kant-en-klaar modulen in korte tijd een (native) app wordt gerealiseerd met eigen branding. Uitermate geschikt voor apps gebaseerd op workflow, formulieren en informatie pagina's.

Veilig

Veel van onze apps werken met een backend systeem voor opslag en uitwisseling van informatie die persoonlijk of gevoelig is. Mobile Agency werkt al jaren aan een 'best-in-class' toepassing voor veilige mobiele transacties. Dit zet ons met stip op nummer 1 als het gaat om veilige uitwisseling en opslag van data.

Full service

Naast concept, design en ontwikkeling van software nemen we ook de operationele zorgen uit handen als de software klaar is. Dat varieert van app-store management, hosting, proactieve monitoring of apps goed blijven draaien op toestellen tot aan data analyses en cloud diensten.

Ons team

Mobile Agency bestaat uit een team van 12 senior professionals in advies, ontwerp, projectmanagement en techniek. Zorgvuldig geselecteerde vakmensen die hun ambities waarmaken met de gedachte dat hun software dagelijks door vele mensen gebruikt wordt. Niet rusten voordat het systeem perfect werkt. Dat geeft ons enorm veel energie en plezier in ons werk.